Mekanizmalı Koltuk Takımları ile Konforu Salonlarınıza Taşıyın

15-12-2023 12:49:57
Mekanizmalı Koltuk Takımları ile Konforu Salonlarınıza Taşıyın

Mekanizmalı Koltuk Takımları ile Konforu Salonlarınıza Taşıyın

 

Teknoloji her geçen yıl hızla gelişirken teknolojiyi kucaklayanlar bu mükemmel gelişimi evlerine de taşımaya devam ediyor. Geçmişte internetin saf varlığı, cep telefonlar, minik müzik çalarlar bile bizim için bambaşka bir dünya demekti. Şimdi artık teknoloji bambaşka bir hal aldı. Son birkaç yıldır mobilya üreticileri de bu trendi takip etmek konusunda gayet ısrarcı. Bu ısrarlarını Mekanizmalı Koltuk Takımları, Usb şarj istasyonu olan komodinler, koltuklar, sehpalar ile devam ettirmekteler. Bizde teknolojinin evimizde bizim için hazırladığı konfor ve kolaylıkları sizlere sunmak için “Mekanizmalı Koltuk Takımları ile Konforu Salonlarınıza Taşıyın” adlı yazımızı hazırladık. Bakalım teknoloji ile dekorasyonda bizleri neler bekliyor.  Öncelikle mekanizmalı koltuk takımını nedir? Mekanizmalı koltuk nasıl kullanılır? Mekanizmalı Koltuk Takımının Avantajları nelerdir? Relax koltuk takımı nedir? Ses sistemli Koltuklarda ses düzeyi kaliteli mi? Torino Koltuk Takımı ve özellikleri ....   Bunlara bir bakalım.

Mekanizmalı Koltuk Takımları ile Konforu Salonlarınıza Taşıyın

 

Mekanizmalı Koltuk Nedir?

 

Mekanizmalı koltuk, içinde birbirinden farklı amaçlar için kullanılmış teknolojik ve mekanik mekanizmaların barındırıldığı konforlu ve kolaylık sunan koltuk takımlarıdır.

Mekanizmalı koltuklarda sırtınızı rahatça yaslayabilmeniz için elektronik bir aksan olur. Bu sistemi bir ya da iki tuş ile yatay veya dik pozisyona getirmeniz mümkün. Yani diyelim ki televizyon izliyorsunuz koltuğunuzdan kalkmadan ayaklarınızı uzatma moduna getirebilirsiniz.

Koltukta otururken telefonunuzu koltuğa monte edilen usb şarj istasyonunda şarj edebilir ya da mekanizmalı koltuk takımlarında bulunan ses sistemi ile bağlantı kurabilir. Telefonunuzdaki müzikleri koltuktaki ses sistemi ile dinleyebilirsiniz.

Yataklı koltuk isterseniz üçlü koltuğu hiç yerinden oynatmadan istediğiniz miktarda koltuğun oturma alanını genişletebilirsiniz. Bu özellik birçok bel ağrısı ya da yanlış hareket etme ile oluşacak fiziksel sorunların olmasını engellemek açısından iyi bir çözüm olabilir.

Salon ve oturma grupları arasında, mekanizmalı koltuk tasarımlarına da büyük ilgi duyulmaktadır. Motor mekanizmalı vücudu rahat ettirecek koltuklar sayesinde, koltuğu yerinden hareket ettirmeden sadece bir tuşa basarak koltuğun yatak haline dönüşmesi sağlanabilmektedir. RMM Home’un geniş ürün yelpazesi içinde kendine ayrı bir yer edinen mekanizmalı koltuk tasarımları arasında siz de kendi ihtiyaçlarınıza ve dekorasyon anlayışınıza uygun olan ürünleri tercih edebilirsiniz. Kaliteli malzemeler ve el işçiliği ile üretilen mekanizmalı koltuk modeli arayışınızda siz de firmamızın satışa sunmuş olduğu modelleri inceleyebilirsiniz. Bu tür teknolojik motorlu koltuk takımlarının ve diğer mobilyaların tüm ahşap aksamının yanı sıra motor mekanizması da 2 yıl garantili olarak müşterilerimize sunulmaktadır.


Mekanizmalı Koltuk Özellikleri Nelerdir?

Motor mekanizmalı koltukların en spesifik özelliği, hemencecik kolayca yatak formuna dönüşebilme özelliğidir. Kişiye özel farklı renk seçenekleri ile üretilen ahşap ayaklı motor mekanizmalı koltuk modelleri, salonlara konforu şık bir şekilde taşırken misafir karşılamak için de gayet ideal bir takımlar olabiliyor.  Birinci sınıf kalitedeki materyalden özenle imal edilen bu koltukların oturma kısımlarında 35 HR (danste) sünger kullanıldığı için hem konforlu hem de kaliteli bir kullanım imkânı elde edilebilmektedir.

Konforlu bir şekilde uyku çekebilecekleri hem koltuk hem de yatak olabilen bu harika mobilyalar modern tarzları ve kalitesinin yanı sıra Motor mekanizmalı koltuk tasarımlarında kumaş ve renk seçenekleri isteğe göre farklılaşabilmektedir. Birçok mekanizmalı koltuk sıvı itici özelliği bulunan kumaşlar ile üretilmektedir. Sıvı geçirmeyen kumaşlar bir koltuk takımının kullanım kolaylığı ve dayanıklılığı açısında önemli bir etkendir.  Tabi ki koltuklarınızı pratik bir şekilde temizleyebilmek harika bir avantaj. Nubuk kumaştan üretilen bu koltuklar oldukça kullanışlı yapıdadır. Web sitemizdeki motor mekanizmaları, ses sistemleri ve usb şarj istasyonları gibi teknolojik birçok özellik 2 yıl garantisi olduğu için bu modern mekanizmalı koltuk takımlarını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Web sitemizde tüm mekanizmaları içinde barındıran Torino Koltuk Takımı ve bu tür mekanizmalı birçok koltuğu size önerebiliriz.




 

Motor Mekanizmalı Koltuk – Yatak Avantajı

Özel olarak ince pedli dokuya sahip olan Mekanizmalı koltuklar, İnce pedli dokumaları sayesinde dik oturuş pozisyonunda daha kaliteli ve konforlu bir deneyim yaşatabiliyor.   sıvı itici özelliği bulunan yumuşak lamineli kumaşı ile oldukça konforlu bir kullanım deneyimi sunmaktadır. Bütçenize en uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz bu koltuklarda misafirlerinizi uzun süreli ağırlayabilir, onlara kendi evlerinin ve yataklarının konforunu sunmayı başarabilirsiniz.

Özellikle gürgen iskeleti ve kaliteli hyper oturma süngeri ile çok kaliteli bir tasarıma sahip olan bu koltukların görsel açıdan da beklentileri karşıladığından bahsedebiliriz. Sevdiklerinizle ve misafirlerinizle en keyifli sohbetleri yapabileceğiniz rahat ve şık tasarıma sahip ses sistemli koltuk takımları aradığınızda, firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan özel mekanizmalı koltukları salonlarınızda misafirlerinize sunabilirsiniz.

 Motor Mekanizmalı Misafir Koltukları İle Memnun Misafirler.

Yatıya kalan konuklarımıza rahat bir uyku deneyimi yaşatmak için motor mekanizmalı misafir koltuklarını tercih edebilirsiniz. USB bağlantılı şarj mekanizması sayesinde bu yatak olabilen koltukların hem koltuk olarak hem de yatak olarak kullanımı oldukça konforludur. En çok satılan oturma grubu modelleri arasında yer alan bu mobilyalar, son yıllarda salon dekorasyonunda teknolojik tasarımlara önem veren, teknolojiyi kucaklayan kişilerin de bir numaralı ürün tercihi haline geldi.
Mozart Müzik Sistemli Koltuk Takımı (Antresit - Açık Gri)

 

  Mekanizmalı Koltuklarda İçecek bölmeleri ve Sehpa Avantajı.

Şık görünüme sahip olan bu mobilyaların, kendine has dekoratif mekaniği bulunmaktadır. Bu nedenle herhangi bir kuvvet uygulamadan ve zahmet gerektirmeden en kısa sürede dilerseniz koltuk dilerseniz sehpalı koltuk, dilerseniz bir tv koltuğu olarak kullanabilirsiniz. Hoş ses sistemi ile müziği konforlu bir şekilde dinleme keyfini sürebilirsiniz. Tesla köşe koltuk takımı

 

Star Ses Sistemli Koltuk Takımı

 

Gelelim ses sistemli koltuklara. Motor mekanizmasının yanı sıra harika hoparlörleri olan koltuklar da teknoloji severlerin ilgisini çekiyor. Tv izlerken bir yandan da kulağınızın dibinde en kaliteli sesi duymak ve yan tarafta içeceğinizi koymak için bir sehpa ya da tepsinin olması salonlarda ve yaşam alanlarında konforu son noktaya taşıyor.

 

Medya çalar özelliği sayesinde müzik dinlemeyi, film izlemeyi seven ev sakinleri için harika deneyimler yaşatacak bu koltuklar şık kumaş ve renk seçenekleri ile evin vazgeçilmez eşyası olabilir. Ses sistemli koltuk takımı önerisi olarak Star Ses Sistemli Koltuk Takımını şiddetle öneririz. Bu ürüne fiyat konusunda diğer ürünlerden daha avantajlı diyebiliriz.

star ses sistemli doltuk takımı

 

Relax Mekanizmalı Koltuk Nedir?

 

Bir de relax mekanizmalı koltuk takımı kavramında değinelim.

 

Relax mekanizmalı koltuklar, şık bir oturma grubu olarak kullanılabilmesinin yanı sıra kolaylıkla hareket ettirilebilen ve ayarlanabilen oynar baş relax mekanizması, tek hareketinizle üzerinde rahatça dinlenebileceğiniz geniş bir oturma ve uzanma alanına dönüşüyor.

 

Bu Koltukların ekonomik fiyatları rahatlıktan taviz vermenize gerek kalmadan evinizde düşlediğiniz şık dekorasyonu ve tarzı yaratmanıza imkan tanıyor. Relax mekanizmalı koltuklar, şık bir salon takımı olarak kullanılmasının yanı sıra kolaylıkla hareket ettirilebilen ve ayarlanabilen oynar baş relax mekanizmaya sahip. Bu koltuklar bir küçük hareket ile geniş bir oturma ve uzanma alanına dönüşüyor.

 

 

Rahatlığın formülü olarak gördüğümüz Relax Mekanizmalı koltuklar, dinlenmeyi keyfe dönüştürüyor. Kaliteli ve kusursuz ortopedik hatları vücudunuzu en iyi şekilde desteklerken bel ve sırt ağrılarının da önüne geçiyor. Hijyenik ve konforlu yaşam alanları oluşturmanız    RMM Home zevkinize uygun mobilya relax mekanizmalı koltukların bazı modellerinde bulunan hybrid teknolojisi, hava geçirgen bir yapı oluşturarak nem ve terin önüne geçiyor. Böylece onları kullanırken Şık görüntüsü ve arkasındaki tüm bu işlevsel özellikler, relax koltuk takımı modellerini diğer Koltuk Takımları ürünlerinden ayırarak bir adım öne çıkarıyor.  

 

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.