Modern Oturma Grupları ile Şık Salonlar Nasıl Oluşturulur?

15-12-2023 12:43:38
Modern Oturma Grupları ile Şık Salonlar Nasıl Oluşturulur?

Modern Oturma Grupları ile Şık Salonlar Nasıl Oluşturulur.


Bir evin en çok ziyaret edilen odası kesinlikle salonlardır. Evin tüm sakinleri salonda buluşur. Misafirler yine salonda ağırlanır. Peki salon dekorasyonu için nasıl yenilikler yapmalıyız? Model koltuk takımı ile salonumuzu nasıl dekore edebiliriz? Modern koltuk takımı alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bohem koltuk takımı nasıl olur? Bohem dekorasyon nedir? Bohem dekorasyon ile modern tarz dekorasyon arasındaki fark nedir? Modern koltuk takımı alırken kumaş seçimini nasıl tercih etmeliyiz? Koltuk takımları ile sehpalar uyumlu olmalı mı? Salon dekorasyonunda yemek odası takımları ve koltuk modelleri uyumu nasıl yakalanır?


Yeni ev kurmak ya da evini yenilemek ev sakinleri için önemli soruların yanıtlanması gereken bir dönemdir. Neden derseniz yaşayacağınız alanın yeniden oluşturulması konusunda karşınıza bir çok tercih çıkmakta. Bu seçimler arasında boğulmamak ve yanlış tercihlerde bulunmamak için doğru seçimleri yapmamız gerekir. Alacağınız koltuk takımının tarzından tutun da rengine, kumaş seçimine yataklı olup olmamasına kadar bir çok konuda seçenek var. Aynı zamanda koltuk takımının yanına seçeceğiniz yemek odası takımı da seçilmesi gereken bir çok tercihin oluşmasını sağlıyor.


Salon Dekorasyon Akımlarını Öğrenelim


Tercihleriniz ve ihtiyaçlarınız yaşam tarzınızda seçeceğiniz zevkinize uygun mobilyaların türünü ve çeşidini etkilemekte. Örnek Vermek gerekirse; mesela evinize çok misafir geliyorsa geniş oturma alanları olan bir salon oturma grubu tercih edebilirsiniz. Ve akşam yemekleri için büyük bir masa bolca sandalye ihtiyacımız olabilir. Fakat bunları yerleştirmek için de büyük bir eve ihtiyacımız var. Ev alanını yeterince sağlıyorsanız bu sizin için iyi bir haber. Ferah bir salon dekorasyonu Elde etmek için en önemli şartı yerine getiriyorsunuz demektir. Şimdi geniş bir salonu nasıl dekore edeceğimize bakalım. Senaryomuz hazır büyük bir salonumuz var ve evimize bolca misafir geliyor. Zevkinize uygun mobilya seçimi Yapmak artık daha kolay. Tabi önce zevkinizin ne olduğuna bakmanız gerekir. Salon dekorasyonu için tercih edebileceğiniz dekorasyon tarzı modern salon dekorasyonu, lüks salon dekorasyonu, bohem salon dekorasyonu, Rustic salon dekorasyonu, Endüstriyel salon dekorasyonu, country salon dekorasyonu gibi bir çok dekorasyon akımı var. İşe bu akımlardan birini tercih edip araştırma yapmakla başlayabilirsiniz.

Vals Luxury Yemek Odası Takımı




Lüks Mobilyalar ve Lüks Salon Dekorasyonur.


Lüks salon dekorasyonu diğer bir ismi de luxury salon dekorasyonu denebilir. Bu tarz genellikle büyük mobilyaların olduğu parlak zeminlerin kullanıldığı ışıl ışıl görüntüye sahip ayna detayı bolca kullanılmış, gold ya da gümüş boyalı ayakların ve metal aksesuarların bulunduğu mobilyalardan oluşur. Bu tür lüks mobilyalar lüks salon dekorasyonu için kullanılmakta. Lüks salon dekorasyonu kendine has çizgisi ile ve özgün mobilyalarla yaratıldığında harika bir görüntü elde etmenizi sağlayabilir. Fakat lüks salon dekorasyonu için bazı fedakarlıklar yapmak gerekebilir. Nedir bu fedakerlıklar; pahalı mobilyalar satın almak, mobilya temizliğini uzun sürmesi, ve lüksün konforun biraz daha öne geçmiş demektir. Eğer salonumu çok kullanmıyorum misafir geldikçe kullanıyorum diyorsanız lüks bir tarz sizin için uygun olabilir. Eğer salonu düzenli olarak kullanıyorum ve zamanımın bütün günü salonda geçiyor diyorsanız size modern salon dekorasyonu mobilyalarını satın almanızı tercih ederiz.

Sedef Luxury Koltuk Takımı




Gelelim modern salon dekorasyonuna. Modern salon dekorasyonu Kullanımı kolay bol çeşitliliğe sahip mobilyalardan oluşur. Son zamanlarda modern mobilya çeşitleri modern koltuk takımları, model yemek odası takımları, modern TV üniteleri ve modern sehpa takımları her yerde rahatça bulabileceğiniz ve fiyat çeşitliliği bakımından da bir çok kesimi hitap eden mobilya türleridir. Ülkemizde özellikle yeni evlenenler eve evini yenileyenlerin büyük çoğunluğu mobilya türünü modern mobilyalardan tercih etmekte. Çünkü modern bir koltuk takımı ile bütün gününüzü rahatça salonda geçirebilirsiniz. Model koltuk takımlarının kumaşları temizlik için daha avantajlıdır. Modern yataklı koltuk takımı satın aldığınızda evinize gelen misafirlerinizi rahatça konuk edebilir ve akşamada evinizde ona şık ve rahat bir yatak kurabilirsiniz. Bir çok alternatifin bir arada sunulduğu model koltuk takımı modelleri sayesinde ev içinde konforlu ve şık bir alan oluşturabilirsiniz bu nedenle bir çok mağazada modern koltuk takımları ve modern yemek odası takımları yani modern oturma grubu tercih edilmekte. 

Etra Koltuk Takımı



Modern Mobilyalar ve Modern Salon Dekorasyonu

Modern salon dekorasyonu için satın alabileceğiniz bir kaç tane örnek mobilya ve aksesuara gelelim. Modern salon dekorasyonu için ihtiyacınız olan en önemli iki mobilya modern koltuk takımı ve modern bir yemek odası takımı olmakta. Artık bir çok mobilya oturma grubu ya da yaşam odası şeklinde Koleksiyon olarak üretilmekte. Satın alacağınız koltuk takımı yemek odası takımı birbirine uygun aynı koleksiyondan olabilir bu hem salonda ışık bir uyum sağlamanızı sağlar ve hem de zevkinize uygun mobilya satın almanızı kolaylaştırır. Alacağınız bir TV ünitesini, koltuk takımı ve yemek odası takımı aynı koleksiyondan olursa ürünü salon içerisinde yerleştirmeniz de kolaylaşır. Son zamanlarda modern mobilyalar arasında en çok tercih edilen ahşap yemek odası takımları ahşap ayaklı koltuk takımları ve ahşap TV üniteleri oldu.

Maldiv Koltuk Takımı Gold



Ahşap yemek odası takımlarını takip eden lake boyalı yemek odaları gold ya da gümüş ayaklı modern koltuk takımları da en çok tercih edilen mobilyalar arasında yerini bulmakta. Bu iki seçenekten birini tercih edebilirsiniz eğer ahşap ürünleri seviyorsanız bu konuda çok şanslısınız 2023 ve 2024 dekorasyon modasında gold ayaklı ahşap yemek odaları Hem lüks hem de modern dekorasyona hitap eden ahşap TV üniteleri ve ahşap yemek odaları yanında buna uygun koltuk takımları bolca üretilmekte web sitemiz rmmhome.com.tr ‘de yemek odası takımları kategorisinde ahşap yemek odası takımlarını inceleyebilir ve satın alabilirsiniz aşağıda bunun için size önereceğiniz birbirinden şık modellerde bulunmakta. Eğer aşağıda size gösterdiğiniz ürünleri detaylıca incelemek isterseniz fotoğrafın üzerine tıklayıp ilgili ürünün sayfasına gidebilirsiniz.

Sirius Ahşap Yemek Odası Takımı

Sirius Ahşap Yemek Odası Takımı


Viola Ahşap Yemek Odası Takımı

Viola Ahşap Yemek Odası Takımı

Bohem Mobilyalar ve Bohem Salon Dekorasyonu

Son zamanlarda en çok kullanılan yeni neslin severek satın aldığı diğer mobilyalar ve dekorasyon aksesuarları ise bohem koltuk takımları bohem yemek odaları ve bohem decor aksesuarları oldu. Bohem dekorasyon akımında ferah bir odada ya da ferah bir salonda kullanılan açık renkli pastel tonlarda ki koltuk takımları duvarlardaki aksesuarlar doğanın salona taşındığı doğal ürünler Hoş bir ambiyans oluşturmak da. Öyleyse hem bir salon dekorasyonu için almanız gereken mobilyalar nelerdir? Kesinlikle krem rengi ya da açık kahve tonlarında bir koltuk takımı alabilirsiniz zemine etnik desenli biraz halı satın alabilirsiniz. Ratdan bir sehpa, hasırdan oluşmuş saksı kılıfları ahşap yoğunluklu yemek odası takımı, hasırdan oluşan minik aksesuarlar ve son olarak bohem dekorasyonun vazgeçilmez duvar aksesuarlarını da kullandığınızda salon dekorasyonunız tamamlanmış demektir.

Viola Koltuk Takımı



Padova Yemek Odası Takımı

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.