Şık Yemek Odası Takımı İçin Dekorasyon Fikirleri

15-12-2023 12:45:35
Şık Yemek Odası Takımı İçin Dekorasyon Fikirleri

Şık Yemek Odası Takımı İçin Dekorasyon Fikirleri

Misafirlerimizi ağırlamak için ya da şık akşam yemekleri hazırlamak için bir yemek odası takımı na ihtiyacımız olabilir. Fakat ev dekorasyonu konusunda son zamanlarda yemek odası çok kullanılmıyor. Mimari yapıların getirdiği mecburiyetten dolayı yemek odası ve salonlar birlikte kullanılıyor. Yani salon hem yemek odası hem de bir oturma odası olarak kullanılmakta. Peki biz yemek odamızı ve salonumuzu nasıl dekore etmeliyiz. Yemek odası dekorasyon fikirleri. Evimize en uygun yemek odası koltuk takımları, oturma grupları nasıl olmalı? Salonumuzu en verimli şekilde nasıl kullanmalıyız. Bunun gibi soruları cevaplamak için buradayız.
Oturma grubu mekanizmalı köşe koltuk takımı

Kusursuz bir yemek odası ve oturma odası elde etmek için öncelikle salonumuzun ebatlarına dikkat etmemiz gerekir. Eğer büyük bir salonumuz varsa çok şanslısınız. Bu sayede istediğiniz ebatlarda koltuk takımı modeli ve istediğiniz ebatlarda yemek odası takımı seçebilirsiniz. Tabii seçim yaparken tarzımıza da önem vermeliyiz öyle değil mi! Modern çizgileri severseniz modern yemek odası Takımı almalısınız. Eğer parlak mobilyaları Gold ya da gümüş detayları seviyorsanız ve salonda lüks bir görüntü elde etmek istiyorsanız luxury yemek odası takımı ve luxury koltuk takımı satın almanız gerekir. Vintage tarzı dekorasyon seviyorsanız torna ayaklı koltuklar minderleri çıkarılabilen açık tonlarda ya da pastel tonlarda koltuklar satın alabilirsiniz. English tarzı mobilyalar vintage dekorasyon için uygun olabilir.



Yemek Odası Dekorasyonunda Ferah Alanlar Yaratın

Gelelim ferah ve kullanımı kolay bir yemek odası oluşturmaya. Konuklarımızı davet ettiğinizde evinizde rahatça dolaşmaları için eşyaların birbirine çok yaklaşması doğru olmayabilir. Yemek yerken masada oturuş şekli rahat olmalı ve isteyen yemek yerken dilediği gibi masadan kalkıp kimseyi rahatsız etmeden mutfağa gidebilir ya da oturma grubunda oturabilir. Bu demek oluyor ki masanızı çok sıkıştırmadan ferah ve geniş bir ortamda yerleştirmeniz gerekiyor. Ev mimarileri gereği salonlar mutfaklara en yakın olan odalardır. Masayı koyduğumuz alanda mutfağa en yakın alan olmalı. Böylece sofrayı kurarken ve kaldırırken daha pratik bir yöntem kullanmış olursunuz. eğer salonunuz dar ise yemek odası takımı tercihinde dört sandalye ve bir bench şeklinde yemek odası takımı satın alabilirsiniz. Bench hem az yer kaplar hem de yemek yerken daha rahat yerleşim sağlar.

Padova Yemek Odası Takımı


Yemek Odası Takımı Alırken Konsol Almayı İhmal Etmeyin 


Gelelim konsollara. Konsol modelleri ev sahibinin pratik bir şekilde sofra kurmasını sağlamak amaçlı kullanılır. Konsolun içine misafirleriniz için ayırdığınız tabakları kaseleri kaşık ve çatalları koyabilirsiniz. Yine sofra dekorasyonunda kullanabileceğiniz Amerikan servisler mumlar ve bunun gibi bir çok Aksesuarı konsol içerisinde koyduğumuzda sofrayı kurmanızı kolaylaştırarak pratik bir hal alır. Konsolların dolap kısmı bu şekilde yerleşimi kolaylaştırırken üst kısımları ise yemek servisi yapmakta büyük kolaylık sağlar. Nasıl derseniz içecekleri ve çorba kasesine konsolun üzerine koyarak yemek sırasında mutfağa gitmeden içecek servisi ve çorba servisi yapmanız mümkün olabilir. Bu nedenle yemek odası takımı alırken eğer yeriniz varsa konsol almayı da ihmal etmeyin. Alacağınız konsol modelleri, servis sırasında size büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Yemek odası takımlarının sandalyeleri de rahatlık ve konfor açısından büyük önem taşır. Oturma alanı rahat bir sandalye modeli yemek saatlerini daha neşeli ve rahat bir hale getirebilir. Bu nedenle geniş oturumlu ve sırt kısmı yumuşak ortopedik bir sandalye almanızda fayda var. Yemek odası takımı tarzına gelince...

Ada Konsol & Konsol Aynası

Pratik ve Sade Modern Yemek Odası Takımları


Model yemek odası takımları genellikle temizliği kolay ve sade görüntüdedir. Modern yemek odası takımı satın alacağınız zaman masanın büyüyüp büyümediğine dikkat etmek gerekir. Küçük bir salon varsa küçük ama büyüyen bir masa almak akıllıca olabilir. Bazı yemek masası modelleri içerisinde çatal ve kaşıkları koymak için gizli bölümler bulunmakta. Bu tarz yemek masası modelleri de çözüm üretmesi bakımından avantajlı olabilir. Modern salon dekorasyonu dekore etmek istiyorsanız sadeliği önemsemek faydalı olacak. Ahşap yemek odası takımları şık bir ambiyans oluşturabilir. Ahşap yemek odası takımı ile pastel tonlarda açık renk koltuk takımı ve yemek odası takımına denk bir TV ünitesi ya da kitaplık modelleri de modern salon dekorasyonu için vazgeçilmez mobilyalar arasındadır bunun için size sunacağınız en şık ürünlerden biri de Viola yemek odası takımı viola TV ünitesi ve viola koltuk takımı olabilir. Koleksiyonu aşağıda görebilirsiniz viyola koltuk takımı bir & tüm mobilyalarını görmek için fotoğrafa tıklayabilirsiniz.


Viola Yemek Odası, Viola TV Ünitesi, Viola Koltuk Takımı

Modern yemek odası takımı olarak ahşap dokuları kullandığımız diğer bir yaşam odası önerimiz ise Sirius yaşam odası olabilir. Zevkinize göre uygun mobilyalar ile evinizi döşemek istiyorsanız Websitemizdeki mobilyaları inceleyebilirsiniz.


Lüks ve Son Moda Luxury Yemek Odası


Luxury yemek odası takımı ve luxury koltuk takımı sevenler için işte en güzel önerilerimiz aşağıdaki gibidir. Lüks bir yaşam için büyük fedakarlıklar gerektiğini bilirsiniz. Bir ev hanımı için bu fedakarlıklar sık sık toz almak olabilir. Bunu söylediğim için korkmayın. :)  Ama luxury yemek odaları genellikle ayna ile bezenmiş mobilyalardan oluşur ya da ayna ile süslenmiş parlak zemine oluşan konsollar aynalı masalar şömineli TV üniteleri gibi bir çok alternatifi olan modeller bulunmaktadır.



Lüks oturma grubu
ve lüx bir yemek odası ile misafirlerimizi belirleyebilirsiniz fakat nakil yemek odası villa ak Siri TV üniteleri de temizlerken dikkat etmelisiniz çabuk çizilebilen metal ayaklar ve metal aksesuarlardan oluşan mobilyalar almamalısınız işte bahsettiğim fedakarlıktan biride luxury mobilyaların fiyat olarak biraz daha pahalı olmasıdır. Eğer luxuryden vazgeçmek istemiyorsanız ve Mobilyalarınızın uzun Ömürlü olmasını istiyorsanız luxury yemek odası takımında kullanılan aksesuarların kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. Nasıl dersiniz? Luxury yemek odası takımında kullanılan gold metal ayaklar, gold metal kulplar, ve diğer metal aksesuarların statik fırınlanmış boya ile üretildiğine metallerin sağlam ve kalın etli olmasına özen gösterin. Fiyat olarak daha yüksek bir meblağ ödemek gerekse de uzun ömürlü bir luxury yemek odası takımı satın almak için bu meblağı ödemeniz gerekebilir.

Hilton Koltuk Takımı


Oturma gruplarında dikkat edilmesi gereken hususlar.


Salonumuzda bir köşe koltuk , Ya da 3 + 3 + 1 şeklinde bir koltuk takımı kullanabilirsiniz ama her salona her koltuk olmaz. Salonunuz eğer uzun ve dar ise sizin için köşe koltuk uygun olabilir. Şık bir köşe koltuk modeli ile ona uygun bir berjer size en iyi çözümü getirebilir. Eğer büyük ve geniş bir salonunuz varsa evinizde kalabalık ise bir koltuk takımı satın almanız sizin için daha iyi olabilir. Peki koltuk takımı satın alırken neye dikkat edilir. Eğer evinize sık sık misafir geliyorsa misafirleriniz evinizde konaklamak isterse yataklı koltuk modeli tercih edebilirsiniz. Fakat yataklı koltuk modelleri Zaman geçtikçe bozulma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu da unutmayın. Eskiden koltuklar iki kişinin rahatça yatabileceği bir yatak haline alabiliyordu artık yataklı koltuklar tek kişinin rahat yatabileceği bir yatak haline alabiliyor. Yataklı koltuk almak istiyorum fakat yataklarında iki kişi yazsın diye büyük bir yataklı koltuk satın almak istiyorsanız size önerebileceğimiz modeller aşağıdadır. Beğendiğiniz bir yataklı koltuk takımı modelini sitemizde incelemek isterseniz fotoğraflara tıklayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.