Yatak Odası Takımı Nelerden Oluşur?

07-02-2021 14:31:47
Yatak Odası Takımı Nelerden Oluşur?

Yatak Odası Takımı Nelerden Oluşur? 

Yeni evinize taşınırken veya konsept dekorasyon yenilerken yatak odası takımı denildiği zaman aklımızda ve gözümüzde oluşan birtakım yatak odası ürünler vardır.

Yatak odası takımının en önemli olmazsa olmazı karyoladır. Karyola hem mevcut yatağın daha rahat olmasını sağlar hem de konsept dekor konusunda önemli bir rol oynar. Yatak odası takımının ayrılmaz bir parçası olan karyola modelleri ile evinizde şıklıklar yaratabilirsiniz. Özel tasarım uygun karyola fiyatları ve birbirinden güzel karyola modelleri ile en uygun gardrop fiyatlarıRMM Home’da bulabilirsiniz.

Tamamlayıcı ürünler de bir yatak odası için olmazsa olmaz ürünlerdir. Tamamlayıcı ürünler içerisinde gardrop, şifonyer ve komodin yer alır. Gardrop seçiminde hem görüntüsü hem kullanışlı olması açısından birçok model tercih edilebilmektedir. Evde yer problemi olmayanlar daha çok şıklık tercih ederken, hem alandan tasarruf etmek hem şıklık isteyenler büyük gardrop modelleri tercih etmektedir. Sürgülü gardrop modelleri de evde alandan kazanmanızı sağlayan bir başka modeldir. 

Komodin ve şifonyer, bir yatak odası tasarlanırken hem kullanım kolaylığı sağlar hem de görsel açıdan eksik alanları tamamlar. Bu alanlar içerisinde makyaj masası da ek olarak kullanılabilir. Eğer büyük bir odaya sahipseniz kullanım kolaylığı ve şıklık açısından bu 3’lüyü odanızdan eksik etmemenizi tavsiye ederiz.

Farklı boyutlarda ve renklerde ürün bakarken evinizin ve odanızın uyumu ile büyüklüğünü göz önünde bulundurmanız oldukça önemlidir. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.