​​2023 Modern Koltuk Takımları ve Modelleri

14-12-2023 12:44:57
​​2023 Modern Koltuk Takımları ve Modelleri

​​2023 Modern Koltuk Takımları ve Modelleri  

Modern Koltuk Takımları, son dönemlerinde oldukça popüler hale geldi. Bu tarz koltuk takımları genellikle sadelikleri ve minimalist tasarımları ile dikkat çekiyor. Genellikle düz hatlara ve sade renklerle tasarlanmışlardır. Minimalist koltuk takımları, modern evlerde harika bir görünüm sağlar.

Bu sadece birkaç örnek, ancak modern koltuk takımları ve modelleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, RMM Home zevkinize uygun mobilya mağazamız veya internet sitesmiz, sizin için birçok seçenek sunacaktır.

Lizbon Koltuk Takımı

3+3+1 Yataksız Koltuk Takımı
Lizbon Koltuk Takımı

Oturma grupları veya koltuk takımı çeşitleri ev dekorasyonlarının en temel mobilyaları arasında yer almaktadır. Yaşam alanları ve salonların hem konfor seviyesini hem de kalite standartlarını belirlemek konusunda baş rol alan modern koltuk takımı modelleri, son zamanlarda birçok tarzda üretilerek her kullanıcının ihtiyaçlarına hem kullanıcının tarzına hem de ev sakinlerinin konforlu bir yaşam deneyimi sunması için oluşan ihtiyaçlarına cevap verecek geniş bir yelpazeye sahiptir. 

Modern Koltuk Takımları Hangi Kumaş İle Üretilir?

Zen Modern Koltuk Takımı

Zen Modern Koltuk Takımı

Modern koltuk takımları, birçok farklı kumaş türü kullanılarak üretilebilir. Ancak, en yaygın olarak kullanılan yapı türleri:

 Kadife kumaş, modern koltuk takımları için popüler bir seçenektir. Oldukça dayanıklı ve yumuşak dokulu olduğu için, kadife koltuk takımları lüks bir görünüm sağlar ve aynı zamanda rahat bir oturma deneyimi sunar.

New Diamont Chester Koltuk Takımı

4+3+1 Yataklı Koltuk Takımı
New Diamont Chester Koltuk Takımı

 Deri koltuk kumaşı, modern koltuk takımlarında kullanılan bir diğer kumaş türüdür. Deri koltuk takımları, akılda kalıcı ve şık bir görünüm sağlar ve aynı zamanda dayanıklı ve kolay temizlenebilir olması nedeniyle tercih edilir.

 Kanvas kumaş, modern koltuk takımları için dayanıklı bir seçenektir. Genellikle nötr kırılmalar üretmek ve hem iç hem de dış mekan kullanımı için uygundur.

Viola Koltuk Takımı

Viola Koltuk Takımı

 Pamuklu kumaşlar modern koltuk takımları için Yumuşak bir seçenektir. Pamuklu koltuk takımları, genellikle hafif tasarlanmışlardır ve evinize rahat bir atmosfer katmaya yardımcı olabilir.

Polyester kumaşlı modern koltuk takımları için yaygın olarak kullanılan bir başka kumaş türüdür. Polyester koltuk takımları, dayanıklı, kolay temizlenebilir ve uygun fiyatlıdır. Tabii ki, koltuk takımı kumaşı seçimi, kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara göredir. Kumaş ayarı, koltuk takımının kullanım amacı, tüketimi ve evdeki diğer dekoratif unsurlar göz önünde bulundurulmalıdır.

Sirius Köşe Koltuk

Modern Koltuk Takımı tasarımları; fonksiyonel özellikleri, takım içerikleri, renk alternatifleri ve kolay silinebilir kumaş seçenekleri ile kullanıcıların beğeneceği uzun vadede kullanabileceği şık salon dekorasyonu oluşturmasını sağlıyor. Koltuk takımlarının değiştirilebilir takım içerikleri sayesinde birçok koltuk takımı her salon ve oturma odasına kolayca uyum sağlayacak şekilde üretiliyor. Koltuk takımı modellerinin ömrünün uzun olup olmayacağını, imalatı sırasında kullanılan (kumaş, sünger dikiş ipleri, ahşap ayaklar ya da metal ayak ve aksesuarlar, iskeleti oluşturan ağaç gibi) malzemeler kalitesi belirler. Ağaç iskeleti ve ayaklarında farklı ağaç türlerinin kullanıldığı imalat süreci, iyi bir işçilik ile buluştuğunda ise bu mobilyalar ya da koltuk takımları uzun seneler evinize eşlik edecek mobilyalara dönüşür. RMM Home Uygun Mobilya, birinci sınıf kumaşların sağlam iskelet yapısı ile bütünleştiği sayısız koltuk takımını sizlerle buluşturmaya devam ediyor. RMM Home Concept, müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Daima başarılı bir alışveriş sürecinde yanınızda olan RMM Home Mobilya, aradığınız tüm özellikleri tüm tarzları tek bir mobilya mağazasında ve rmmhome.com.tr’da birleştirerek, şık ve konforlu tasarım ürünleri sizlerle tanıştırmaya çalışmaktadır.

Volga Modern Koltuk Takımı

Her Renkte Modern Koltuk Takımları RMM Home Concept’te


Büyük bir kitlenin tercihleri arasında bulunan modern koltuk takımı modelleri fiyatları bakımından da tercih edilebilir modelleri içinde barındırmaktadır. Son zamanlarda üretilen bir çok oturma grubu kumaş ve renk seçenekleri ile her zevke hitap edecek şekilde üretilmektedir. RMM Home ‘da alışveriş yaparken beğendiğiniz takımın içeriğini ve kumaş & renk seçeneklerini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Bu sayede oturma grubunu kullanacağınız alana uygun bir hale gelecek şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Kumaş rengi, koltuk takımı tasarımlarına doğrudan katkı sağlar. Ev dekorasyonlarının yanı sıra ofis dekorasyonlarındaki yerini alan oturma grupları, renk seçenekleri sayesinde her alana kolayca uyum sağlar. Üstelik artık kendi tarzınıza göre koltuk takımı oluşturmak çok kolay. Sadece kumaş rengi değil, koltuk takımı satın alırken aynı zamanda ayak rengini, kullanılan aksesuarların rengini ve hatta kırlent renklerini bile değiştirebilirsiniz. Renk ve Malzeme seçenekleri ile kendi tarzını beğendiğiniz mobilyaya yansımanız mümkün. Renk alternatifleri, modern mobilya modasının son trendlerine göre değişikliğe uğramaktadır. Her yıl yenilenen mobilya tasarımlarına yeni renk aralıkları eşlik eder. Takımda yer alan tüm mobilyaları tek renk olarak tercih edebilir ya da takım içerisindeki bir koltuğun kumaş rengini değiştirerek, dekorasyonunuza dilediğiniz gibi yön verebilirsiniz. Aradığınız renkte modern koltuk takımlarına hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorsanız www.rmmhome.com.tr online alışveriş sitesini inceleyebilirsiniz.

Villing Koltuk Takımı -Kahve


Villing Koltuk Takımı -Kahve

Modern Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatları İçin Bizimle iletişime geçiniz!

Modern koltuk takım modelleri, her zaman için geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Koltuk takımı içeriğinde yer alan zevkinize uygun mobilya sayısı oldukça fazladır. Modern koltuk takımlarının imalatı sırasında kullanılan malzemelerin kalitesi ve fonksiyonel özelliklerdeki artış, modern koltuk takımı fiyatlarını doğrudan etkileyen faktörlerdir. Sırt atlatma mekanizması, bluetooth, ses sistemi ve şarj girişi gibi teknolojinin entegre edildiği koltuk takımları, diğer mobilya takımlarına göre fiyat artışının görüldüğü başlıca mobilyalardır. Fiyat yelpazesinin geniş bir kısmını ise ekonomik oturma grupları oluşturur. Hem kalite standartlarına uygun üretilen hem de modern tarzı ile şıklığı yakalayan koltuk takımları, pek çok kişinin ilk tercihleri arasında olmaya devam etmektedir. Dekorasyonunuz için doğru bir karar vermek istiyorsanız modern koltuk takımı modelleri ve fiyatları için sitemizi inceleyebilirsiniz! RMM Mobilya’nın online alışveriş sitesindeki kişiye özel filtreleme özelliğini kullanarak, beğendiğiniz tüm mobilyaları görüntüleyebilir, avantajlı fiyatlardan yararlanarak güvenli bir alışveriş sürecini başlatabilirsiniz.

Retro Koltuk Takımları: Retro tarz koltuk takımları, geçmişin esintisini seçtiği modellerdir. Genellikle renkli ve canlıdırlar. Bu tarz koltuk takımları genellikle 60'lar ve 70'lerden esinlenerek tasarlanmıştır. Retro koltuk takımları, evinize biraz renk katmak istediğinizde harika bir seçim olabilir.

Yumuşak Koltuk Takımları: Yumuşak koltuk takımları, son yıllarda popüler hale gelen bir diğer trenddir. Bu tarz koltuk takımları, rahat bir oturma deneyimi sunar ve genellikle büyük, puf şekilli koltuklarla tasarlanmıştır. Yumuşak koltuk takımları, günün stresinden yaşamak istediğinizde harika bir seçimdir.

Torino Mekanizmalı Koltuk Takımı

Torino Mekanizmalı Koltuk Takımı

Çok Fonksiyonlu Koltuk Takımları: Çok işlevli koltuk takımları, modern evlerde oldukça popüler hale gelmiştir. Bu tarz koltuk takımları, yatak, depolama alanı veya hatta bir ofis alanı olarak üretici birçok özellik sunar. Çok fonksiyonlu koltuk takımları, küçük evlerde veya dairelerde yaşayanlar için mükemmel bir seçenektir.

Modüler Koltuk Takımları: Modüler koltuk takımları, herhangi bir evin herhangi bir odaya yönelik bir şekilde tasarlanmıştır. Bu tarz koltuk takımları, takım elbiseleri ve herhangi bir şekilde yeniden düzenlenebilir. Modüler koltuk takımları, ev değişikliği yapmak istediğinizde harika bir seçenektir.

Spor Modern Koltuk Takımı Modelleri

Spor oturma grupları, yumuşak hatları ve sade tasarımları ile ön plana çıkar. Leke tutmayan kumaş yapıları, iyi bir işçilik ile buluşur ve dekorasyonunuza uzun seneler eşlik eder. Konfor seviyesini belirleyen oturum minderinin DNS değerini belirleyebileceğimiz sayısız seçeneği sizlere sunar. Pek çok modelde ise çekyat özelliği bulunur ve ekstra bir yatak kapasitesini evinize taşır. İşlevsel özellikleri sayesinde en çok tercih edilen koltuk takımları arasındaki yerini korur. Spor modern koltuk takımı modelleri, rahatlık ve kaliteyi bir arada bulabileceğiniz mobilyalardır. Modern bir ev, sıcak ve samimi bir yaşam alanı inşa etmek istiyorsanız tercihinizi spor modern oturma gruplarından yana kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.