Bohem Yemek Odası Takımı ve Dekorasyon Fikirleri.

15-12-2023 12:42:29
Bohem Yemek Odası Takımı ve Dekorasyon Fikirleri.

Bohem Yemek Odası Takımı ve Dekorasyon Fikirleri.

Bohem yemek odası
2020 yılından beridir en çok tercih edilen dekorasyon trendlerinden biride bohem dekorasyon tarzı oldu. Özellikle salonlarda ve yemek odası takımlarında bu hem yemek odası takımları hem de yemek masası dekoru gibi bir çok alanlarda yeni ürünler üretilmekte.  Bu gün sizler için hazırladığımız bu bloğumuzda bohem dekor nasıl yapılır? Bohem yemek odası fikirleri? Bohem salon dekoru için hangi aksesuarlar kullanılır? Bohem koltuk takımları ne renk olmalı? Bohem koltuklarda kumaş tercihi ne olmalı? Bohem duvar aksesuarlarını nereden almalıyım? Bohem dekorasyon da hangi aksesuarlar kullanılır? Bohem ne demek? Bohem yemek odaları fiyat ve model açısından nasıl değerlendirilmeli? Bohem yemek masası hangi renk olmalı? Bunun gibi bir çok soruya yanıt vereceğiz. Öncelikle bohem kelimesini ele alalım.

İmaj Bohem Koltuk Takımı


İmaj Bohem Koltuk Takımı


Bohem kavramı nedir? Önce bohem kelimesine bakalım


Bohem kavramı eskiden çingenelerin yaşayış tarzı diyebiliriz. Özünde bir boşvermişlik olsa da aslında hayatı basite indirgeme mantığıdır diyebiliriz. Şimdi bohemyanizm e bi bakalım. 


Son zamanlarda gelişen farklı bir anlam taşıyan Bohemyanizm, genellikle benzer düşünen insanlarla ve birkaç kalıcı bağla, alışılmamış bir yaşam tarzının pratiğidir. Müzikal, sanatsal, edebi veya manevi arayışları içerir. Bu bağlamda bohemler gezgin, maceraperest olabilirler. Bu akımın ev dekoruna yansımasını ise şöyle yorumlayabiliriz. 


Bohem dekorasyonda doğal materyallerden oluşan ürünler, doğadan pastel renkler baskın kullanılabilir. Bohem dekorasyonda sade basit ve konforlu mobilyalar ve bolca doğal aksesuar mevcuttur. Büyük salon bitkileri, kaktüsler, doğal işlem görmemiş aksesuarlar bohem dekorasyonun olmazsa olmazlarıdır. Bohem salon dekorasyonu için simetrik desenli tv battaniyeleri, koltuk örtüleri , rengarenk neşeli yastıklar, kırlentler, kokulu mumlar, yeni model buda figürlü tütsüler, mermer vazolar, bolca kitap, hasırdan yapılan çerçeveler, hasır saksılar, makrome duvar dekor ürünleri ve bu tarz bir çok aksesuar ürünleri bolca kullanılır. Bohem dekorasyonda kalabalık bir görsel şöleni mevcuttur.

Bohem koltuk takımı modelleri


Bohem Yemek Odası Takımları Hangi Malzemeden Üretilir?


Bohem yemek odası takımı modelleri genellikle ahşap ve mat lake boyalı Mdf lam ile üretilir. Mdf ile üretilen ise genellikle beyaz ya da ekru renkleri tercih edilir.  Ekru yemek odası takımına örnek harika bir önerimiz var. Tesla yemek odası takımı. Bu ürün ekru lake mdf ve ahşap kaplama mdf ile yapılmaktadır.  Tesla yemek odası yakınının ayakları gold metal malzemeden üretildiği için bu takımı dilerseniz bohem dilerseniz modern yemek odası dekorasyonunda kullanabilirsiniz.  Ürünün görselini aşağıda inceleyebilirsiniz. Fotoğrafa tıklarsanız Tesla yemek odası ve koleksiyonu inceleyebilirsiniz. 

Tesla Ceviz Gümüş Yemek Odası Takımı


Tesla Ceviz Gümüş Yemek Odası Takımı


Bohem yemek odaları fiyat ve model açısından nasıl değerlendirilmeli? 


Bohem yemek odaları fiyat açısından daha uygun olabilir. Mobilya fiyatlarında daha çok kalite ve tasarım ön planda iken. Son zamanlarda bu hem yemek odası takımları uygun fiyatlarla mal edilmektedir. Mobilya satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli faktörlerden biri de mobilyada kullanılan hammadde olmalıdır. Fakat bu hem mobilyalarda metal aksanlar daha az kullanıldığı için bu ürünlerin fiyatlarını biraz daha düşürmek tedir. Fakat alacağınız mobilyanın malzemesinin kaliteli olmasına önem göstermeniz gerekiyor. Şayet bu şekilde uzun vadeli bir alışveriş yapmış olursunuz. Ayna detayının çok kullanıldığı parlak zeminlerin fazlalıkla işlendi metal kodlar ve metal ayakların daha fazla olduğu luxury yemek odalarına göre bu hem yemek odası takımları daha uygun olabilir.
Size web sitemizde ve mağazamızda bulunan uygun fiyatlı ve son moda kaliteli malzemelerden üretilen 2023 yılının en trend koleksiyonu Bade Bohem yemek odası takımı, Bade Bohem Yatak Odası Takımı ve Bade Bohem Tv ünitesini tanıtmak istiyoruz. görsellere tıklayınca ürünü web sitemizden inceleyebilir, fiyat ve diğer özelliklere göz atabilirsiniz.

Bade Bohem Yatak Odası Takımı

Bade Yatak Odası Takımı

Ürün Malzemesi 1. sınıf sunta lam
Yatak Odası Takımı Tarzı Bohem Yatak Odası Takımı
Dolap İçeriği Çekmece, askılık, raf
Dolap Tipi 6 Kapaklı gardrop
Dolap Kapak Fonskiyonu Çekmece, Pantolonluk ve Aksesuar Çekmecesi
Karyola Başlığı Ahşap üzerine kumaş giydirme.
Karyola Fonksiyonu Bazalı karyola
Gardrop Fonksiyonu Çok raflı kullanışlı dolap içi.

 

Bade Bohem Yemek Odası Takımı

Bade Yemek Odası

 Masa Fonksiyonu

İskelet yapısı profil, fırınlanmış gürgen ağacı kullanılmıştır. Açılabilir masadır.

Tarzı

Bohem Yemek Odası Takımı

Ürün Malzemesi

 

Ahşap kaplama. Kapaklarda ayna detayı ve kaplama uygulaması bulunmaktadır.

Ürün Rengi

Ekru ve ceviz kombinasyonu ve kahve hasır görüntülü kaplama.

Sandalye Kumaş Özelliği

Yumuşak dokulu kadife kumaş kullanılmıştır.

Kolay silinebilir kumaştır.


Bade Bohem Tv Ünitesi


Bade Tv Ünitesi
TV Ünitesi Malzemesi
  • Ayna kaplamalı MDF elektrostatik boya ile boyanmış metal profil ayaklar.
TV Ünitesi Tarzı 

 Bohem TV Ünitesi

TV Ünitesi Rengi

 Ahşap ve beyaz mat lake boyalı malzemelerden üretilmiştir.

Ayak Malzemesi ve Detay

Ahşap ayak

TV Ünitesi Kapak Sistemi

 Yavaşlatıcı Fren Sistemi.

Çekmece Özelliği

Çekmece rayı kendinden frenli gizli tandem raydır.  



Mağazamızda yer alan Bade Koleksiyonu bu yılın en çok satan ürünlerinden oldu. Bohem tarzı en iyişekile yansıtan çok yönlü bu koleksiyonun uzun bir süre de tercih edileceğinden hiç şüphemiz yok. Bade yemek odası, bade tv ünitesi ve bade yatak odası hem bohem dekorasyon için hem de modern dekorasyon için uygun bir mobilya. Aynı zamanda da fiyat ve performans açısından gayet avantajlı olan bu şık uygun mobilya çeşitlerini web sitemizden incelemeniz önermekteyiz.

Bohem dekorsayonda da keten kumaş bohem köşe koltukları da sıkça kullanılmakta.


Burada önemli olan her bütçeye uygun yemek odası takımları üretilirken sizin kendi bütçenize uygun ve dayanıklı yemek odası takımlarına seçmeniz. RMM Home Mobilya mağazamıza yılın her günü farklı indirimler uygulamakdayız. Bu açıdan web sitemizi inceleyip kendinize uygun mobilyayı uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz.
Volga köşe koltuk modelleri


Dekorunuza Bohem Havayı Nasıl Katarsınız?

Bohem dekorasyon stili için her renk çok önemli. Bu yüzden özellikle şu olmalı, bu olmalı demeyeceğiz. Bu stilde istediğiniz her rengi kullanabilirsiniz. Tabi ki çok karıştırmamak şartıyla. Diyelim ki iddialı bir kızılcık kırmızısı kullanıyorsunuz yanına da metallerin gücünü aldınız. Pirinç ya da altın gibi materyaller de düşük oranda kullanmakta fayda var.  O zaman kullanacağınız diğer tonun daha soft olmasına dikkat edin. Bebek mavisine bakın ya da nane yeşiline. Yani anlayacağınız bu stil; toprak tonlarını da seviyor, güçlüleri de, nötrleri de. Sadece hepsini uyumlu bir şekilde karıştırmanızı bekliyor sizden.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.