Düğün Paketi Mobilya Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

15-12-2023 12:44:31
Düğün Paketi Mobilya Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Düğün Paketi Mobilya Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar



RMMhome.com.tr olarak, düğün paketi mobilya tercihlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli hususları öğrenmeden mobilya almamanızı öneririz. Düğün paketi modellerine bakmadan önce bu yazımızı dikkatle okumanızı tavsiye ederiz. Düğün paketi mobilya alırken nelere dikkat etmeliyiz? Düğün paketi fiyatları nedir? 100 bin tl ile düğün paketi alınır mı? 50 bin tl ile düğün paketi mobilya alınır mı? Uygun düğün paketi fiyatları 2023 de nasıl? Mobilaya alırken nelere dikkat etmeliyiz? Sorulara cevaplar geliyor.

Mona Düğün Paketi

Düğün Paketi Mobilya Fiyatları

Mobilya satın almak başlangıçta çok kolay görünebilir fakat aslında yapacağınız tercih sizin için büyük önem taşımakta. Neden derseniz alacağınız bir mobilyayı uzun yıllar boyunca kullanacağınızı düşünürseniz ve satın aldığınız ürün fiyat olarak yüksek değerde bir ürün olduğunu düşünürseniz alışverişin araştırma ve ihtiyaç belirleme noktasının biraz daha dikkate değer olduğunu anlayabilirsiniz. Satın alacağınız bir yemek odası bir modern koltuk takımı bir yatak odası ya da bir TV ünitesinin tamamen ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve sizi mutlu edecek bir seri zevkinize uygun mobilya takımı olması gerektiğini bilmek gerekir. Yeni evlenen çiftlerin büyük çoğunluğu genellikle mobilyaların sadece dış görünüşüne bakabilir mobilya satın alma yapmadan önce alacağınız mobilyanın konforundan temizliğine, fiyatına ve uzun ömürlü dayanıklı olmasına önem göstermeniz gerekir. Çünkü yıllarca kullanacağınız bir mobilyayı aldıktan hemen sonra pişman olmak, ah keşke bunu ben almasaydım, ah bu koltuk takımı aslında bana hiç de uygun değilmiş gibi pişmanlık gertiren düşünceler içinde olmamanız gerekir. Mobilyaları aldıktan sonra pişman olmak Hem ekonomik şartlarınızı zorlar hem de evinizin yerleşimi sırasında bir şeylerin içinize sinmemesi sizi mutsuz edebilir.

Düğün Paketi Mobilya Alırken Ebatlara Dikkat Edin


Düğün paketi mobilya satın alırken dikkat etmeniz gereken önemli en önemli hususlardan biri de satın alacağınız mobilyaların yaşayacağınız eve uyuması ve sığımasıdır. Satın alırken alacağınız eşyaların ebatlarına ve evinizin metre karesine dikkat etmeniz gerekir. Salonunuza sığmayacak bir koltuk takımı sizi asla mutlu etmez. Eğer yatak odası takımı yatak odanızda sığmazsa ya da yatak odanızın koridorlarını daraltırsa bu mobilyaların şıklığı da hiçbir işe yaramaz konforu da. Yapacağınız alışverişlere evinizin metre kare ölçülerinin bilgilerini de eklemeniz gerekir. Size en önemli tavsiyemiz, sadece koltuk takımı, Yatak odası takımı, yemek odası takımı ya da Düğün paketi mobilya alacaksanız, alışverişe çıkmadan önce evinizin duvardan duvara uzunluklarını ölçerek bir krokisini çıkarmanız ve satın alacağınız koltuk takımı modelleri, yemek odası takımına dikkat etmeniz. Üçlü koltuğu, yatak odası takımı modelleri gibi ürünleri önceden belirleyebilirsiniz.

Mağazaya gitmeden önce ya da internetten araştırma yapmaya başlamadan önce alacağınız ürünün ne olması gerektiği konusunda bir karar verip ve bu verdiğiniz karara göre araştırmalar yapmanız sizin için alışveriş sıkıntısını büyük bir aşamasında aşmanız anlamına gelir. Mesela salonuma iki metrelik iki koltuk ve bir berjer sığar yanına da 6 kişilik açılabilen modern bir yemek masalı ve konsol sığar diye düşünüp alacağınız koltuk takımının parçalarını ve uzunluklarına belirleyebilirsiniz. Aşağıdaki Viola Ahşap Yemek Odası Takımını bu anlamda değerlendirebilirsiniz.

Viola Ahşap Yemek Odası Takımı

Viola Ahşap Yemek Odası Takımı

Modüler Dolaplar İle Yatak Odası Takımı Modellerinde Özgünlük


Yatak odası takımı satın alırken dolabı yatak odasının neresine konumlandıracağınızı önceden belirleyip ona göre ölçü alabilirsiniz. Düğün paketleri arasında modüler gardroba sahip yatak odaları da bulunmakta eğer yatak odanızda dolap koymak için uygun bir alan yoksa ya da standart bir alan yoksa modüler bir gardrop satın alabilir ve yatak odanızı kendi istediğiniz şekilde özgürce dekore edebilirsiniz. Yatak odası takımları arasında köşe dolap ile oluşturabileceğiniz yatak odası modelleri de mevcut. Eğer yaşayacağınız evde giyinme odası var ise bunun içinde giyinme odası artı şifon yer iki adet komidin yatak baza başlık puflar besler gibi parçaları seçerek kendinize özgü bir yatak odası takımı elde edebilirsiniz.

Palermo Düğün Paketi Mobilya

Palermo Düğün Paketi

RMM Home Consept mağazamızda beğendiğiniz mobilyaları düğün paketi halinde satın alabilir ekstra indirimler yapabilirsiniz bu nedenle eğer konumunuz müsaitse sizi Pendik Mobilya mağazamız
RMM home'a davet ederiz mağazamıza size uyacak bir çok mobilya var dilerseniz web sitemizi ziyaret edildi Edip düğün paketleri sitemizden incelediğiniz düğün paketlerimiz seçebilir içerisinde koltuk takımı ya da diğer parçalarını istediğiniz gibi değiştirip dilediğiniz şekilde düğün paketini kendinizde oluşturabilirsiniz. Düğün paketi mobilya tercihi açısından sizin için bir çok seçeneğini web sitemizde ve mağazamızda sunmaktayız.


Legend Düğün Paketi

Düğün Paketi Fiyatları Yükselir Mi?


Düğün paketi mobilya satın alırken sizin için önemli olan detaylardan biri de mobilya setinin fiyatı ve ödeme koşullarıdırrememe home konsept mağaza ödeme koşullarımız aşağıdaki gibidir bu ödeme koşulları arasında kendinize uygun bir ödeme yöntemini seçebilir bizimle WhatsApp iletişim butonu aracılığıyla bütün detayları görüşebilirsiniz.
Asel Düğün Paketi


RMM Home Mobilya Ödeme Seçenekleri.


Üç farklı ödeme seçeneğimiz bulunmaktadır. Bunlardan birincisi kredi kartına dokuz taksit ile ödemesi sistemi. Bu sistem yılın bütün ayları geçerli olmaktadır. Dilerseniz kredi kartıyla dokuz ay taksitli şekilde düğün paketi mobilya satın alabilir, Ve daha sonra bankamızın el verdiği şekilde taksitleri artırabilir yeniden yapılandıra bilirsiniz. Bu konuda bankalar kredi kartı taksit yapılandırılması açısından pek çok avantaj sunmakta puantajları araştırabilir hatta gerekirse alacağınız mobilyayı daha uygun fiyata ve daha çok taksitle satın alabilmek için bir kredi bankaya kredi kartı başvurusu da yapabilirsiniz. Emin olun alacağınız mobilya modelleri fiyatları düzenli olarak değişmekte ekonomik krizde yapabileceğiniz en doğru şey düğün paketi sadece mobilya satın alırken hızlıca karar verip ürünlerinizi hızlıca satın almak ve artan fiyat dengesizliğin de en az etkilenecek şekilde bir alışveriş yapmak olabilir. 


İkinci ödeme yöntemimiz ise peşin fiyatına 24 aya varan taksit sistemi. Bu taksit sisteminde kredi kartı kullanımı yok bankaya başvuru yaparak bankadan kredi çekme yöntemiyle mobilyanızı satın alabilirsiniz ING bankın mobilya firmalarıyla anlaştı bir sistem var biz de ING bank’ın müşterilerine oluşturduğu bu avantajları kullanarak müşterilerimizin de kolay ve hızlı bir şekilde kredi başvurusunu gerçekleştirmekdeyiz. İğneye ge bank kredilendirme sisteminde ING bank size bir kredi kartı veriyor ve bu kredi kartına taksitimiz bitene kadar ki bir dönemde küçük bir meblağda alışveriş yapmalı yapmanız gerektiği ile ilgili bir şartı sunmuyor yani diyelim ki 24 ay vadeli bir kredi çektiniz satın aldığınız mobilya fiyatları da biz de aynı şekilde devam edecek yani list bizim liste fiyatımız dan mobilya satın aldınız krediye başvurup ürünü evinize getirdikten sonra taksitleri ödemeye başladı ING banka sizin için sunduğu tek yaşar müziği bir Mevla da kredi kartıyla alışveriş yapmaz mesela mutfak alışverişinizi markette yaparken ING bank‘ın kredi kartını kullanabilirsiniz taksitleriniz bittikten sonra da kredi kartından dilerseniz iptal edebilirsiniz. Bu arada ING bank‘ın kredisi ile yaptığınız alışverişlerde yapılan masraflar faizler bunların hepsi geri iade edilmekte.


Diğer ödeme yöntemimiz ise ürünün belirli bir yüzdesini peşin olarak ödeyip geri kalanı ürünü teslim alana kadar elden ödeme yöntemidir. Bu yöntem daha çok yeni evlenen ve özellikle düğün paketi satın alanlar için daha uygun gelebilir. Alacağınız uygun düğün paketi mobilya çeşitlerini tercih ettik daha sonra tutarın %30 unu mağazamıza peşin ödeyip kalanını daha sonra ürünü teslim alana kadar ödeyebilirsiniz. Bu ödeme şekli genellikle düğünden önce mobilya satın alıp alınan mobilyayı depoda bekletenler için uygun bir ödeme seçeneğe olabilir. Ödeme koşılları hakkında detaylı bilgi için WhatsApp hattımızdan mağaza satış danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.